Amortizoare pentru vibrații de tavan

Amortizor SE4360 este echipat cu un sistem de securitate, un mecanism cu declic mecanice (DS), prin care suspendarea portant KNAUF sistem profil sau alt sistem similar este mult simplificată, şi de instalare de plafoane suspendate devine uşor şi convenabil. Sam SE 4360 umeraş constă dintr-o carcasa de metal şi vibroizolirujushhego materiale de pomeshhenngogo interior, care este de cauciuc EPDM, şi include îmbunătăţită aliniere. amortizoare SE 4360 prezentat în două dimensiuni. gama sarcinilor admise este 12-54 (verde pandantiv este proiectat pentru 12-36 kg, albastru pe 36-56 kg) sarcina pauză 47 mm - 350 kg, sarcina pauza 60 mm - 296 kg este disponibil în diametru.

Denumirea şi aplicarea SE 4360

Pentru a asculta tăcere şi bucura pe deplin de aceasta, trebuie să plătiţi suficientă atenţie la fiecare detaliu, pentru că în nu mică măsură de pace nostru a mintii depinde pe A DS 4360 них.SE M6 la 56 kg-fiabile de protecţie la zgomot şi vibraţii în tot felul de facilitati. izolatoare de vibraţii tavan acustic SE 4360 proiectat pentru montare acustice tavane false din gips-carton şi gipsovolokna pe rama metal greu. acestea sunt utilizate în rezidential , menajere si industriale local, teatre şi cinematografe, săli de concerte, divertisment Centre, studiouri, cluburi, birouri, etc. să se suprapun (tavan) date vibropodvesy de înregistrare sunt fixate de un metal ştifturi de ancorare, al cărui diametru este aproximativ 6-8 mm. în funcţie de calcule statistice pentru 1 MP de plafon, încasetată cu percutare excentrică în două foi de gips-carton sau gipsovolokna nevoie 2.7 piese vibraţii-izolator SE 4360.
Image

Amortizatori acustic pentru perete

Amortizatori acustic pentru perete SE-3801


Amortizor SE3801 este format de înaltă rezistenţă galvanizat otel cu o grosime de 0,8 mm-1.5 şi element elastic-vibroizoljacionnogo cauciucului EPDM, reduce semnificativ zgomotul si vibratiile sonore trece prin Muntele. flexibil sistem de boxe de montaj sunt importante, sunt poskolbku cele mai multe oferă sistem de înaltă performanţă şi predotvroshhajut sunet transmisie. mecanice Fixari care simplifica procesul de instalare şi sunt nu sensibile la condiţii adverse, cum ar fi de ardere şi cutremur.Excesul de căldură atunci când sunt expuse la foc, în caz de incendiu se va topi ea elastice din cauciuc, dar sistemul de securitate în izolator construit de perete SE 3801, nu se va permite să-l distrugă, datorită șurubul centrală din oțel.

Principalele caracteristici şi avantaje ale vibraţiilor amortizor 3801 SE sunt:

-Izolare factorul;

- interbancar acustic eficient cu toate modele de clădire;

- materiale ecologice, lipsa de plumb;

- instalare usoara si ajustare;

- uz de o gamă largă de sarcini şi temperaturi;

-mulţi ani de aplicare experienta in conducere de ţări ale lumii.Denumirea şi aplicarea SE 3801

Izolatoare de vibraţii de perete sunt potrivite pentru beton, caramida, otel si suprafetelor din lemn care sunt fixate utilizând şuruburi trece prin ancorări element elastic. compatibil cu profilul de sistem KNAUF, precum şi analogii. instalare proces, mecanism cu declic foarte mult simplificat datorită suspensiilor la profilul.
Image

Amortizoare pentru podea

Descriere a suporturilor  SE-TS 40 V200 este proiectat pentru a minimiza nivelul de vibraţii transmise de la mişcări vibrationala de un sistem de rulare la spaţiul din jur, care crea zgomot. alternativ, antivibratie sprijină SE_ts-40 V200 pot fi folosite pentru a proteja echipament delicat de vibraţii externe înălţime vibraţii. sistem oscilant nu este redusă şi, prin urmare, trebuie să fie capabil să se angajeze echipamentul de lucru.

Recomandări privind utilizarea de SE-TS V200

În General este aleasă pentru a se asigura că cel puţin 70 % a izolaţiei, adică cel mult 30 % din energie trebuie să fie trecut pe suprafața de sprijin, împotriva frecvenţă joasă efecte sistem. aplicare statică maximă recomandată tensiune cauciuc anti-vibraţii sprijină 15 % 30 % la compresiune forfecare. SENOR poate fi folosit ca un absorbant de şoc de deformare de compresie energie nivel până la 30 %.

Image

Anti-vibraţii suporturi pentru echipamente

Aceasta este cea mai comună cauciuc antivibratie sprijină utilizate în sistemele industriale condiţionat şi ventilaţie.

Descriere produs

Anti-vibraţii sprijină SENOR concepute pentru a minimiza nivelul de vibraţii transmise de la mişcări vibrationala de un sistem de rulare la spaţiul din jur, care crea zgomot. alternativ, antivibratie sprijină SENOR pot fi folosite pentru a proteja echipament delicat de vibraţii externe înălţime vibraţii. sistem oscilant nu este redusă şi, prin urmare, trebuie să fie capabil să se angajeze echipamentul de lucru.

Senor utilizare recomandată

În General este aleasă pentru a se asigura că cel puţin 70 % a izolaţiei, adică cel mult 30 % din energie trebuie să fie trecut pe suprafața de sprijin, împotriva frecvenţă joasă efecte sistem. aplicare statică maximă recomandată tensiune cauciuc anti-vibraţii sprijină 15 % 30 % la compresiune forfecare. SENOR poate fi folosit ca un absorbant de şoc de deformare de compresie energie nivel până la 30 %.

Image