Difuzoare

Difuzoare acustice

Difuzori este - proiectare, disipatoare de sunet folosit pentru instalațiile de tratare acustică, este o serie de celule de adâncime și aceeași lățime variabilă. Difuzori sunt numite după fizicianul german și matematician, profesor de la Universitatea Gottingen Schroeder, care a dezvoltat acest design dupa ce au studiat parametrii acustici pentru mai mult de 20 de faimoasele sali de concerte europene. Anemostate este posibil să se obțină un grad ridicat de dispersie a undelor sonore într-o gamă largă de frecvențe pentru toate unghiurile de incidență. Diagrama împrăștierii difuzoarelor dimensionale de energie sunet Schroeder are forma unui semicilindru.

Difuzoare acustice Schroeder se mută în spaţiu şi timp întârziere timpurie reflecţii de protectie suprafete, permiţându-vă să simula acustica incintelor, creşterea timp Reflecţii timpurie în camere sunt de mici dimensiuni.

Image

Absorbția acustică

Panouri absorbante

Conceptul de "sunet" poate fi considerat de pe două poziţii fundamental diferite. Suna ca un fenomen fizic este săditor particule oscilaţii undelor elastice miercuri. Cu alte cuvinte, sunetul este rezultatul proces oscilant, extinderea elastice miercuri, în special — în aer miercuri ca fenomen fiziologic sunet este o senzatie aparte, cauzată de acţiunea de valuri de înmulțire în aer miercuri, autoritatea auzului. datorită un absorbant panouri masa absorbi sunet, astfel creând o acustică confortabilă miercuri.
Image

Capcane de bas

Definiția generală de capcane bas:
CAPCANE de bas sunt dispozitive speciale concepute pentru a absorbi energie de joasă frecvenţă undele de sunet.
Acestea sunt folosite ca un mijloc de acustic de prelucrare în camerele de ascultare, cinema de casa,
studiouri de înregistrare, etc pentru corectarea acustice miercuri aceste premise.Astfel, aceste dispozitive
sunt, în primul rând, sunt eficiente numai instrument de aplicare a controlului modală, adică, controlul de
joasa frecventa Schuman şi în picioare valuri, şi în al doilea rând, efectiv numai mijloace de control
asupra manifestările SBIR-efect, şi, în al treilea rând, din nou, singura cale eficientă pentru a minimaliza
efectele un "factor de noroi" şi "pieptene" filtru, care apar în bas şi inferioară medie intervale.
Image

Flexi Screen Ultra

Ecrane Flexi Screen Ultra

Flexi  ecran Ultra este o soluţie compactă pentru înregistrare vocală în camere netratate sau locuri care nu sunt suficiente pentru a gestiona acustica. Aceste panouri au un impact asupra dispersate undele de sunet reflectă off în interior, în mod eficient izolarea sursa de sunet. Flexi ecran Ultra ecrane sunt realizate din materiale de inalta calitate. Lemn acoperire suprafața exterioară ajută la asigurarea că bariera izolatoare şi creează un aspect atractiv.
Image