Uși acustice

Uși izolate fonic

Uşi izolate fonic sunt indispensabile atunci când aveţi nevoie de izolare dintr-o sursă puternică de sunet sau zgomot. În ţara de origine din aceste surse poate fi muzica tare, home theatre, camera copii sau tulburat vecinii. În şcoli şi grădiniţe-săli de clasă pentru lecţiile. În cazul birou usa izolare tact lumi razgranichat de muncă şi viaţa de acasă. Disponibile într-o gamă de Rw25dB a Rw49dB.

Image

ACUSTICA (SOUND-IZOLAT, REZISTENTE LA FOC)

Pentru a garanta o izolare eficientă, compania noastra recomandă utilizarea izolate fonic usile pentru cea mai completa izolare fonică. Chiar dacă bine camera sunet izolarea peretilor, acoperisurilor si podele, sunet poate pătrunde prin uşi.

Acustică uşă EXTREME seria Studiodoor 49-RW = 52 DB

Usile din aceasta serie au o grosimea de 85 mm şi etanşare graniţa în jurul perimetrului. Frunze de usa este format dintr-un nucleu grele şi două camere absorbant, materialul complet umplut cu siguranţă la foc clasa M0.

Acustică uşă serie 43 PremmiumStudioDoor-RW = 46 DB

Această serie de usi, grosimea 85 mm., au o închidere margine în jurul perimetrului. Frunze de usa este format dintr-un nucleu grele şi două camere absorbant, materialul complet umplut cu siguranţă la foc clasa M0. Uşile sunt furnizate cu panoul de interior din lemn şi pictură.

Acustică uşă serie 37 StandardStudioDoor-RW = 37 DB

Acest sunet dovada uşa grosime 44 mm., are bordura în jurul perimetrului (cu excepţia marginea de jos) cu mastic într-un profil special şi ataşat la podea, folosind un sistem mecanic "rulare prag. USA se face din tabla cu grosime de 1,5 mm, core, complet umplut si amortizor material absorbant.