Image

Inginerie acustica

Arhitectura akustika deja o varietate de premise bune de sondare şi confortul acustic este una dintre cerinţele obligatorii, cum ar fi disponibilitatea de iluminare adecvată sau sistem de ventilaţie. Acest comerciale şi acasă teatre, sali de repetitii, foyers de cladiri publice, gari si aeroporturi, holuri, reuniţi camere, Studio space, săli de sport, Biroul spaţiu tip "aer liber", etc., în aceste zone pentru a atinge confort acustic, tu trebuie să abordeze simultan multiple, adesea contradictorii, acustica provocări.

Constructii akustika modern City miercuri, din păcate, deseori nu prietenos pentru om, din punct de vedere al niveluri ridicate de zgomot şi vibraţii. Astfel enervant de factori au avut un efect negativ impact asupra starea emotionala a unei persoane şi, în termen lung, au un impact negativ asupra sănătăţii sale. Design nou construit, precum şi importante reparaţii şi reconstrucţia clădirilor existente se efectuează luând în considerare condițiile crearea favorabile miercuri acustice pentru un om.

Cerințele pentru confort acustic începe cu master planul şi se încheie cu lucruri aparent mici ca pragurile de usa sau fereastra cutii unităţi de etanşare. Liniste in casa, este important pentru toţi: grosimea pereţilor şi partiţii, materialul lor, existenţa unor etaje "plutitoare etaje", corect montat inginerie echipamente şi conducte, aranjament de ventilaţie, minele, etc, chiar un arhitect cu experienţă vă este nu este întotdeauna posibil să se prevadă o listă exhaustivă de activităţi pentru a crea confortul acustic necesar în miercuri de locuire umană.

Sarcina a complexului de acustica-combina competente constructii proiect decizii pe sunet, Vibro-izolarea local, oferind nu numai sanitare cerinţele documentelor normative, dar, de asemenea, creează un confort real acustic în interior.