Image

Acustica de sala

Arhitectura acustica sau acustica este zona de acustica care studii de propagare a undelor sonore într-o cameră, reflectare şi absorbţie a suprafeţelor lor, efectul undelor reflectate pe audibilitate de vorbire şi muzică.
Scopul cercetării în domeniul metodelor de design arhitectural acustica este crearea de premise (teatru, cinematograf, prelegeri, Studio, etc) cu termeni buni prestabilite de audibilitate.
Crea confortul acustic în interior orice numire implică o combinaţie echilibrată de trei factori: inteligibilitatea mare, zgomot de fond redus şi adecvate de izolare fonica.
Într-o cameră cu acustică bună utile sunete scoate în evidenţă şi sunetele nedorite sunt reduşi la tăcere sau eliminate la un nivel care nu provoacă iritaţii la design confortabil aksticheskoj miercuri necesită cunoştinţe profunde a proprietăţilor acustice de materiale si constructii folosite în construcţii.
Pe de o parte, în scopul de a compara diferite materiale, pe de altă parte, în scopul de a calcula aşteptat proprietati acustice a spaţiilor într-un special situaţia.

în domeniul arhitectural acustica specialiştilor companiei Prof Montare Sistem oferă servicii profesionale consultanta, dezvoltarea de proiecte acustice de diverse grad de complexitate, efectuarea de măsurători acustice domeniu, dezvoltarea pachetelor pentru corectarea acustica spaţiilor:

-home cinema

-camere de ascultare

-studiouri de înregistrare

-birouri

-săli de conferințe

-restaurante

-cluburi de noapte

-bowling

-teatru

-săli de concert

-facilităţi sportive

-Aeroporturi și gări

Designul acustic intrinsec este legată de design arhitectural din sala. Una dintre principalele sarcini ale inginerului acustica este în alegerea acestor materiale acustice care ar rezolva complet provocarea de a asigura mare confort acustic în camera dumneavoastră şi aspectul lor ar fi contrară conceptului de design propus de arhitect.