Image

Izolarea vibrațiilor spațiilor și echipamentelor

Izolate fonic SENOR de fixare este un grup de unitati destinate soluţie de sarcini în domeniul protecţiei împotriva zgomotului şi vibraţiilor folosind izolare fonica Fixari.

SENOR efectuate acustice izolarea de a construi structuri, Vibro-izolarea de inginerie echipamente şi sunet de surse de zgomot sau vibraţii.

Fixarea SENOR au un număr mare de modificări, care diferă în domeniul de aplicare, proiectare şi tipul de utilizat element elastic. caracteristici ale ancorărilor SENOR acoperă o gamă largă de sarcini de lucru, care vă permite să aplicaţi diverse tipuri de vibraţii izolarea montează echipamente inginerie laterale cu o frecvenţă de funcţionare de mai sus de 1000 rpm. solutii integrate bazate pe ancorările SENOR vă permite să pună în aplicare în practica principiul "cutie în cutie", cea mai eficientă metodă de protecţie împotriva zgomotului din punct de vedere de constructii constructii. construit folosind anti-zgomot SENOR ancorările întâlni aplicabile pe teritoriul Moldovei regulamentele Snip.

Caracteristicile produselor:

Izolatoare de fixare sunt fabricate din solid SENOR galvanizat otel cu o grosime de 1,5 mm -3. Ca elementul elastic se aplică un unic material CAUCHO (cauciuc) este proiectat pentru soluţie de sarcini în domeniul protecţiei de metal piese. puternică închidere SENOR concepute pentru locul de muncă pe termen lung. Elementele elastice poate rezista la sarcini de vârf bine în plus faţă de lor de operare gama. într-o serie de constructii Fixari SENOR aplică soluţii patentate, dand produsele lor proprietati unice.